Direktlänk till inlägg 23 oktober 2007

Bara massa gnäll

Av Annika - 23 oktober 2007 01:02

Just nu blir det en HEL DEL gnäll här i bloggen, men eftersom den är till för att jag ska skriva av mig och reflektera mitt liv så får det vara så just nu.

Det är ju trots allt valfri läsning =) I ett helt blogginlägg framöver så kommer jag enbart spy galla över mina sömnproblem (igen!).


Gårdagen ja.. Jag somnade åtta på morgonen igår och vaknade klockan 11, klarvaken men skittrött som vanligt. Jag och ängeln kollade på Idol. Jag var nog allt annat än världens trevligaste människa just då men utan sömn så blir det så otroligt mycket som inte fungerar. JAg försöker trots allt hålla så god min jag kan eftersom mina sömnproblem inte bör gå ut över någon annan.

Till middagen åkte vi hem till Fredriks föräldrar och åt middag, det var trevligt (och gott!). Kollade i sådär sjuhundra fotoalbum på Fredrik som liten, söt prick ska ni veta ;)

 När Fredriks mamma hörde om mina sömnproblem så fick jag ett sömnpiller av henne som jag skulle pröva.


Förväntansfullt så tog jag halva pillret en halvtimme innan jag skulle sova, ganska pessimistisk måste jag säga att jag var, men jodå. Innan klockan ens slagit midnatt så sov jag! Jag sov! Jag vaknade visserligen 3 timmar senare och allt kändes som övriga nätter men så tog jag resterande halva och somnade om igen, Jihoo! Jag vaknade 7 när pärlan gick till jobbet men somnade om. Jag vaknade halv 10 när pärlan ringde men somnade om! =)

Slog upp mina små brungröna 12 timmar efter att jag somnat.

Äntligen en ordentlig natts sömn och dessutom hade jag knappat in rejält på min sömnbrist, det var underbart skönt.

Min förhoppning var att jag skulle ha lyckats ändra någon dygnsrytm i min kropp på den natten så att jag skulle kunna somna inatt men det var nog att hoppas för mycket. Eller ja, klockan är bara 01.00 so far men när jag gick och la mig så kändes allt precis som vanligt. Men kanske kanske har jag lyckats vända på dygnet lite i alla fall? Om så bara några timmar så blir jag lycklig. Om inte så måste jag ringa min läkare imorgon.

Vill inte börja behöva ta sömnpiller för att få sova heller, lätt att bli beroende.


För att klaga ännu mera så har jag ju nu som sagt slutat med mina nervsmärtstillande. Till en början märkte jag inga biverkningar (förutom eventuellt insomnian) men nu har mina domningar kommit tillbaka i vänsterfoten och med det även strålningarna. I och för sig så slutade jag ju med pillrena just för att ta reda på om de hjälpte eller ej och nu har jag svaret. Frågan är om jag ska börja med dom igen, troligtvis gör jag det inte. Gillar inte att gå på en massa piller.


Idag har jag förresten promenerat ner till Kallhäll Centrum för att handla. Knatade sedan upp för backen med en tung matkasse i varje hand, pjuu!

Benet strålade och ryggen värkte, fick stanna och vila på alla de bänkar som finns utplacerade på vägen. När man till och med blir omkörd av pensionärer med käpp blir man lite missnöjd men när man väl tagit sig hem så är man desto mer nöjd med sig själv ;)


Då kan man fråga sig, finns det något POSITIVT i mitt liv?

SjÄLVKLART! Jag har min absolut ovärderliga pojkvän, min familj och mina vänner. Ryggoperationen i sig gick jättebra, att man har biverkningar en månad efter ett sånt ingrepp är ju egentligen bara att räkna med.

Mitt liv är bra i övrigt också, no complaints there.

Nää så jag är inte enbart en gnällig tjurkärring inte, ibland ler och skrattar jag faktiskt! ;)


40 dagar efter operation



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 12 november 2010 16:40

Hej!   Som jag nämnt i inlägget under har jag numera en ny blogg som jag är verksam i och där hamnar även alla uppdateringar om hur min lilla rygg mår idag.   Jag är så otroligt glad att så många hittat in på den här bloggen när de har sökt i...

Av Annika - 19 april 2009 11:09

Jag har valt att flytta bloggen. Samma blogg, samma innehåll men ny adress: thefrostingonthecake.blogg.se   Hoppas vi ses! :) ...

Av Annika - 15 mars 2009 13:18

Återigen har en lång tid sedan sist passerat. Jag får allt ta och skärpa mig. Men det kännetecknar mitt liv ganska bra just nu. Hektiskt, fullt upp och inte så mycket tid att stanna upp. Det är dags för inlämning av vårt arbete på tisdag och vi har s...

Av Annika - 24 februari 2009 20:49

Oj nu händer det grejer, det kräver sitt blogginlägg!   Vi går bakåt i tiden till 20 januari då jag startade studierna vid juristprogrammet. Det är hemskt mycket plugg men ämnena är ovanligt intressanta. Det är inte riktigt vad man är van vid när man...

Av Annika - 11 januari 2009 20:09

Äntligen efter ett par dagar av tristess så ringde Emelie. Det visade sig att vi båda sitter hemma och gör ingenting. Så dumt och onödigt! Så därför såg vi till att ses i fredags för lunch, shopping och fika på stan.   Igår lördag så begav jag mig t...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Genom att jag nämnde den
 Via en sökmotor
 Via en länk/någon annans blogg
 Via bloggagratis
 Annat sätt

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards